Fost candidat la Primăria Târgu-Jiu și un metodist, în cursa pentru postul de adjunct al lui Ișfan

cochina

Cinci profesori s-au înscris pentru a participa la concursul organizat de Ministerul Educației pentru ocuparea funcției de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj. Trei dintre dosare au fost respinse, în cursă rămânând doar doi candidați.
Candidații care își depuseseră dosarele pentru funcția de inspector școlar general adjunct au fost Bogdan Constantin, Prunescu Romeo, Mocioi Daniel, Ganea Maria și Cochină Maria (inspector școlar general adjunct), dar trei dintre ei au fost respinși. Este vorba despre Romeo Prunescu, Maria Ganea și Maria Cochină. „O echipă de la ISJ Gorj a mers la București să depună dosarele candidaților la Ministerul Educației. Acolo, o comisie de specialiști a verificat aceste dosare pentru a vedea dacă sunt conforme cu cerințele dumnealor. Comisia a constatat că din trei dosare lipseau acte, precum adeverințe cerute sau recomandări greșit întocmite. Comisia a decis respingerea dosarelor. Este vorba despre cele trei dosare ale candidaților Maria Cochină, Maria Ganea și Romeo Prunescu. În concurs au mai rămas Bogdan Constantin și Mocioi Daniel”, a spus Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj. Maria Cochină este actualul inspector general adjunct, Romeo Prunescu este fost director de școală gimnazială, acum inspector școlar pe resurse umane. În cursă au rămas Daniel Mocioi, profesor de limba română și metodist al ISJ de mai bine de 10 ani, și profesorul de matematică Bogdan Constantin, fost candidat la Primăria Târgu Jiu. Constantin, profesor la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Târgu-Jiu, a fost candidatul Partidului Socialist Român la funcția de primar al municipiului. Profesorul de matematică nu a mai făcut politică și s-a remarcat în proiecte europene, ultimul realizându-se în parteneriat cu Universitatea din Petroșani, cu Universitatea de Medicină și Farmacie București și Institutul de Cercetare Dezvoltare din capitală, tema fiind excelență științifică și inovare. Proiectul la care a lucrat profesorul Bogdan Constantin s-a situat pe primul loc.
Când va fi concursul

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice organizează concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de inspector şcolar general adjunct din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj. Concursul se organizează în baza Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general, inspector şcolar general adjunct din inspectoratele şcolare şi de director al casei corpului didactic, aprobată prin OMECTS nr.5557/2011, cu modificările şi completările ulterioare. Probele de concurs se vor desfăşura în perioada 19 septembrie-5 octombrie 2016 la sediul Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice.


loading...
Loading...

Citește și

Ziua Internaţională de Luptă împotriva Consumului şi Traficului de Droguri, marcată și la Târgu Jiu

Direcţia de Sănătate Publică Gorj, în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.