Fost DIRECTOR de CARIERĂ din CEO vrea SECRETAR DE STAT

ceausescu

Cosmin Ceaușescu spune că ar face față unei funcții de secretar de stat în Ministerul Energiei condus de Toma Petcu.

Fostul director al Carierei Jilț Sud nu exclude varianta ca ALDE să pună și secretarul de stat în ministerul Energiei, având în vedere că liderul Alianței Liberalilor și Democraților Giurgiu a fost pus ministru al Energiei. Cosmin Ceaușescu, fost candidat al partidului în alegerile locale la primăria comunei Mătăsari, spune că ar putea lucra fără probleme cu Toma Petcu.”Nu am avut, până acum, nicio discuție despre așa ceva. Eu sunt inginer în CEO, am deținut funcții, am fost director de EMC. Sunt dispus oricând la orice, numai să fie bine pentru minerit și energie, mai ales la noi, în Gorj, și acum e nevoie și la nivel național. Nu știu dacă tot ALDE ar trebui să numească și secretarul de stat. Pot fi unul sau doi, există această posibilitate. Eu sunt dispus, dacă e nevoie de mine, de serviciile mele, accept fără nicio problemă orice funcție în care pot să ajut mineritul, energia, guvernul cel nou”, a declarat Cosmin Ceaușescu.

loading...

Citește și

Cine a confundat CARIERELE cu MINELE!

• Consilierul ministrului Energiei, Dian Popescu: Strategia energetică, făcută pe picior şi plină de greşeli …

2 comentarii

  1. Numele ,față și cred că şi ce ai în cap nu te recomandă pt așa funcție.

  2. doamne mare ti-e gradina, sa ajunga toti analfabeti secretari de stat,mare tupeu ai,s-a intors pamintul pe dos,dupa analfabetul de girjoaba asta e al doilea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.