Fost DIRECTOR din minerit s-a PLICTISIT de pensie! Vezi ce va face!

vasile-rabu

Fostul lider PSD din zona Motru a decis să revină în politică după ce, la alegerile locale, a susținut-o pe candidata independentă Camelia Khraibani la primăria Motru.

Președintele partidului lui Tăriceanu de la Gorj, Dian Popescu, l-a prezentat în conferința de presă de ieri pe fostul vicepreședinte al Consiliului Județean și fost director în minerit ca fiind proaspăt membru ALDE. Vasile Râbu s-ar putea afla pe listele partidului pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. “După cum știți, eu am demisionat din PSD pe vremea când eram consilier județean. La locale, am fost alături de doamna deputat Khraibani. Acum, drumurile noastre s-au despărțit, dânsa a mers la PRU. Eu am decis, împreună cu președintele de la Motru, domnul Cojocaru și după ce am discutat cu Dian Popescu încă de la locale, am venit la ALDE. Aș vrea să facem o figură frumoasă la alegerile parlamentare. Dacă cei din conducerea județeană consideră că aș putea candida, candidez, dacă nu, nu. Nu este o problemă. Bineînțeles că îmi doresc. Am văzut că pe listele parlamentarilor, până în prezent, nu e nimeni care să reprezinte zona din minerit și energie”, a declarat Vasile Râbu.


loading...
Loading...

Citește și

Valoarea fierului sustras din incinta Carierei Lupoaia! Prejudiciul de aproape 100.000 de lei, plătit cu funcția doar de un CFL-ist

Fierul scos, luna trecută, din galeriile fostei Mine Roșiuța, adus la suprafață de angajații de …

Un comentariu

  1. Acum Rabule Cred ca vei incepe cu alfabetul! Asa trebuia sa fi pornit si in viata dar, ai sarit niste pasi. Dottore, dottore!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.