miercuri , 13 decembrie 2017 - 3:26

Fost director în CEO, candidat la Senat

ditescu

Fostul director al SE Turceni, Corneliu Dițescu, va candida la alegerile din această iarnă pentru un loc în Senatul României. Dițescu a fost prezentat, vineri, de conducerea ALDE Dolj și va ocupa prima poziție pe listele organizației județene. Fostul director al termocentralei de la Turceni s-a pensionat în septembrie, anul trecut.
Fostul director a declarat că a mai fost ofertat, în trecut, să facă pasul spre politică însă a refuzat. ” Am mai avut oferte să intru în politică, în urmă cu patru ani și cred că aveam șanse să ocup un loc de senator, însă am preferat să-mi închei activitatea profesională. Acum având datoria încheiată în domeniul profesional, au rămas destul de multe lucruri în urma mea care se pot vedea, am considerat că este bine și firesc să mă implic în politică unde consider că o să am posibilitatea să transfer o bună parte din experiența pe care am acumulat-o”, a afirmat Dițescu.

A.G.


loading...
Loading...

Citește și

Elevă a CEVM Târgu Jiu, FENOMEN în bucătărie! Tânăra va lucra pentru un CUNOSCUT chef din București

Elevă a Colegiului Economic „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu, participantă în Tabăra Meseriașilor din Țara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.