Fost membru al CS din CEO, consilier al șefului ANRE!


Gabriel Dumitraşcu, o persoană foarte cunoscută în piaţa de energie, este de circa două săptămâni consilier al preşedintelui ANRE, Dumitru Chiriţă, potrivit unor surse din piaţa de energie. Dumitraşcu a confirmat informaţia, potrivit Economica.net.

“Am un contract pe perioadă determinată. Ca job description general, fac analize pe proiectele care intră în Comitetul de Reglementare. Specific, deja sunt implicat în elaborarea regulamentelor pentru piaţa centralizată de gaze şi în analizele privind reconfigurarea modelelor de piaţă la gaze şi energie”, ne-a declarat Dumitraşcu.
“Mi-am păstrat independenţa profesională a opiniei. Cred că mai am ceva de spus, mai ales în zona predictibilităţii politicilor de stimulare a tranzacţiilor pe pieţele centralizate şi de asigurare a bancabilităţii proiectelor energetice” a mai spus Dumitraşcu.
Gabriel Dumitraşcu este o persoană destul de cunoscută decidenţilor din sectorul energetic şi nu numai. A fost, printre multe altele, preşedintele Consiliului de Administraţie al Radet Bucureşti, preşedinte al Consiliului de Administraţie al Tarom şi, cel mai important pentru actuala sa funcţie la ANRE, a fost director al Oficiului de Privatizare din Ministerul Economiei şi director general în cadrul Ministerului Energiei, dar și membru în Consiliul de Supraveghere al CEO, pentru o scurtă perioadă de timp, în anul 2013.

loading...
Loading...

Citește și

ȘOCANT! „Statul paralel” și-a mutat SPIONII de la SPP la Jandarmerie! Ordin ilegal transmis de un ofițer IJJ Gorj: Să manifestați interes pentru furnizarea de date și INFORMAȚII DE INTERES OPERATIV

După scandalul începutului de an, în care mai mulți politicieni au acuzat Serviciul de Protecție …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *