Fost PREFECT trimis în judecată pentru fapte de corupție

Fostul deputat Mugurel Surupăceanu a fost trimis în judecată de procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DNA pentru instigare la infracțiunea de complicitate la abuz în serviciu în formă continuată, faptele fiind comise în perioada în care ocupa funcția de prefect al județului Gorj.

„Prezentul dosar s-a format ca urmare a disjungerii din dosarul de corupție instrumentat de DNA — Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție, finalizat prin emiterea rechizitoriului și trimiterea în judecată a mai multor inculpați la data de 3 iulie 2007”, se precizează într-un comunicat al DNA transmis miercuri AGERPRES.

În dosarul din 2007 au fost deferiți justiției mai mulți foști directori din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva, printre care și fostul director general Ion Dumitru, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată.

Faptele care i se impută lui Mugurel Surupăceanu în noul dosar ar fi fost comise, potrivit procurorilor, în perioada iulie 2003 — decembrie 2004.

Sursa: www.agerpres.ro

loading...
Loading...

Citește și

Prins BEAT la volan!

  La data de 25 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică au depistat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *