Fostă MISS a CNET Târgu Jiu, în TANDREȚURI cu celebrul patron al clubului bucureștean Bamboo, Joshua Castellano: „Love you…”

colaj-teodora-oana1

Ea fostă miss a Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu și actualul PR al celebrului club bucureștean Bamboo, el un potent om de afaceri și șeful ei. Este vorba despre frumoasa brunetă Oana Teodora Ghibuși, originară din Târgu Jiu, care a ales, în urmă cu câțiva ani, să se mute în Capitală, și de Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo. Cei doi s-au fotografiat în timp ce Castellano o sărută pe obraz pe Oana. Imaginea a fost publicată pe contul personal de socializare al tinerei și a fost însoțită de mesajul: „ Best boss 🔝 Love you and thank you for everything”, „ Cel mai bun șef…Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot”, a scris Oana pe facebook. Cei doi par extrem de apropiați însă nu putem spune cu certitudine că între ei ar exista mai mult decât o relație de prietenie.
loading...
Loading...

Citește și

Apariție ȘOCANTĂ! O tânără din Târgu Jiu s-a CARBONIZAT pentru a câștiga un concurs!

Frumoasa șatenă din Târgu Jiu a șocat juriul unui concurs de stil în momentul în …

5 comentarii

  1. Are 500 000 de km:))))

  2. O sugibela stie tot orasu si la cluburi la baie executa lucrarii aici si la bucuresti:))vai de capu ei

  3. Teo daca te lasi atinsa de hodorogul asta esti praf !!! Faza asta cu baia din comentariile anterioare este adevarata , se intampla la Mozart :)))) si mai era una in vestiar la Pandurii cand baietii se jucau cu distinsa domnisoara intr un castron care se invartea si unde se oprea domnisoara se juca cu banana :))))) esti o mare parasuta fataaaaaa

  4. Am auzit ca prin bai la unele cluburi se practica oralul , iar Diana de la RoK era una din pretendente

  5. esti o sugibela !!!! sugi tot orasul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *