miercuri , 18 ianuarie 2017 - 14:05

Fostă MISS a CNET Târgu Jiu, în TANDREȚURI cu celebrul patron al clubului bucureștean Bamboo, Joshua Castellano: „Love you…”

colaj-teodora-oana1

Ea fostă miss a Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu și actualul PR al celebrului club bucureștean Bamboo, el un potent om de afaceri și șeful ei. Este vorba despre frumoasa brunetă Oana Teodora Ghibuși, originară din Târgu Jiu, care a ales, în urmă cu câțiva ani, să se mute în Capitală, și de Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo. Cei doi s-au fotografiat în timp ce Castellano o sărută pe obraz pe Oana. Imaginea a fost publicată pe contul personal de socializare al tinerei și a fost însoțită de mesajul: „ Best boss 🔝 Love you and thank you for everything”, „ Cel mai bun șef…Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot”, a scris Oana pe facebook. Cei doi par extrem de apropiați însă nu putem spune cu certitudine că între ei ar exista mai mult decât o relație de prietenie.
loading...

Citește și

N-o mai recunoști! La o lună după despărțirea de iubitul BOGAT, frumoasa gorjeancă arată AȘA!

Are 31 de ani, este vedetă tv şi nu are nicio operaţie de înfrumuseţare. Natura …

2 comentarii

  1. Are 500 000 de km:))))

  2. O sugibela stie tot orasu si la cluburi la baie executa lucrarii aici si la bucuresti:))vai de capu ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.