Fosta soție a unui primar ARUNCĂ BOMBA: CU CINE a rămas GRAVIDĂ!

Lavinia Șandru a făcut dezvăluiri din viaţa personală în cadrul unui interviu acordat revistei Q Magazine.  Realizatorul Realitatea TV a dezvăluit că a început o viaţă nouă alături de o persoană care o face fericită şi că aşteaptă împreună primul lor copil, care va veni pe lume la sfârșitul anului.

„Trebuie să avem curaj s-o luăm de la capăt când înțelegem că am greșit drumul. În plan personal, eu am început o viață nouă alături de un om care mă face fericită și așteptăm împreună cu emoție primul nostru copil, care va veni pe lume la sfârșitul anului. În plan profesional, mi-am restartat de câteva ori viața, renunțând la presă pentru politică, apoi renunțând la politică pentru presă, deși nimeni nu credea că voi face față schimbărilor, nici în primul, nici în al doilea caz”, a mărturisit vedeta TV.

Lavinia Şandru s-a despărţit oficial la începutul anului de omul politic Darius Vâlcov, deşi erau separaţi de mai mulţi ani. Cei doi au împreună o fetiţă. „Și eu, și Darius, am decis, în urmă cu mai mulți ani, să o luăm de la capăt, dar fiecare cu viața lui. Am divorțat la începutul acestui an, dar trăiam de mult timp separat. Sunt convinsă că, atunci când doi soți nu se mai înțeleg, pot deveni, separați, prieteni, în loc să rămână împreună dușmani. Avem împreună o fiică pe care o iubim enorm. Este cea mai mare reușită a noastră, dar ea este, acum, singurul punct comun pe drumurile care s-au despărțit definitiv pentru mine și Darius”, a mai spus Şandru.

Sursa: http://www.stiripesurse.ro/lavinia-andru-punct-i-de-la-capat-am-inceput-o-via-a-noua-alaturi-de-un-om-care-ma-face-fericita_1156584.html

loading...
Loading...

Citește și

UPDATE: Ghidul expediției de rafting pe Jiu, RESUSCITAT!

Un grup de persoane (18 din primele date) ar fi organizat rafting pe Defileul Jiului, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *