miercuri , 22 noiembrie 2017 - 11:29

FOTO. A deraiat în apropiere de termocentrala Turceni

Un vagon al unei garnituri care transportă cărbune pentru SE Turceni a căzut de pe șine, în această dimineată, în apropiere de intrarea în termocentrală. La fața locului se desfășoară o anchetă pentru a se stabili cauzele deraierii și pentru a se estima daunele materiale.

Gorj DOMINO a semnalat, luna trecută,problemele de la CFU Turceni, structură condusă de Constantin Nănuț, însă administrația CEO nu a luat nici o măsură. Mai mulți angajați ai CFU Turceni declarau, la acel moment, că viața le este pusă în pericol în fiecare clipă din cauza condițiilor de muncă, iar șefii nu fac nimic pentru a remedia situația. Oamenii spuneau că nu există piese pentru reparații, astfel încât s-a ajuns în situația în care se merge cu parul pus după ușa locomotivelor, iar șinele de cale ferată se mișcă, chiar și pe estacadă (linia de descărcări) la o înălțime de 30 de metri în incinta SE Turceni.turceni

loading...
Loading...

Citește și

L-a lăsat fără bicicletă pe un bunic de 81 de ani din Turceni

La data de 21 noiembrie a.c., Poliţia Oraşului Turceni a fost sesizată de un bărbat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.