FOTO ACCIDENT: 5 TINERI răniţi în drum spre MALL!

Cinci tineri au fost răniți, în drum spre cinema. Mașina, în care se aflau, s-a izbit violent de un pod. Șoferul autoturismului, un tânăr de 25 de ani, a condus cu viteză bolidul. La un moment dat, a pierdut controlul volanului pentru c-ar fi derapat din cauza criblurii de pe marginea drumului, în localitatea Runcu Salviei din județul Bistrița Năsăud. În starea cea mai gravă este o tânără de 18 ani, pasageră în autoturism, care a fost transportată de urgență la spital, relatează mesagerul.ro

Patru tineri din localitatea Salva au vrut să meargă la cinematograf în Cluj și au apelat la un prieten din Năsăud ca să-i ducă acolo cu mașina. Raul, un tânăr de doar 25 de ani, a vrut să se mândrească cu bolidul său înmatriculat în Marea Britanie, așa că a gonit nebunește pe DN17D.

img_0177Drum spre cinema, terminat la spital

În apropierea localității Runcu Salviei, șoferul a pierdut controlul, iar autoturismul s-a izbit violent de balustrada unui pod. În urma impactului, o tânără aflată pe locul din dreapta a fost grav rănită.

Medicii chemați de urgență au transportat-o de urgență la spital pe pasageră. Tânăra, în vârstă de 18 ani, s-a ales cu un traumatism toracic acut.

Șoferul, care i-a pus viața în pericol, și-a rupt piciorul drept, în timp ce pasagerii aflați pe banchetă s-au ales doar cu câteva zgârieturi și cu o sperietură soră cu moartea.

„Am scăpat doar cu un cucui. Mergeam la un film la Cluj”, a povestit Saul, un tânăr de 19 ani, pasager în mașina groazei.

Libertatea.ro

loading...
Loading...

Citește și

Bătrân pierdut în munții Vâlcan, căutat de salvamontiști!

Un bătrân în vârstă de 84 de ani, din judeţul Hunedoara, care a plecat, marţi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *