FOTO: Accident MORTAL în fața POLIȚIEI!

 Șoferul de 31 de ani, din Seat, lucra ca operator imagine, filmând la evenimente, el fiind în drum chiar spre o nuntă pe care trebuia să o filmeze. Din primele cercetări se pare că nu a acordat prioritate și a fost lovit în plin de BMW, condus cu viteză de un șofer de 19 ani. Șoferul, Cătălin Chelu, este băiatul controversatului miliardar gălățean Cătălin Chelu, cel care a decedat în Iordania și a fost implicat în scandalul mita la MAI, în care a fost implicat chestorul Fătuloiu.

accident-mortal-1-1024x576

Un accident deosebit de grav a avut loc sâmbătă, la Galați, chiar în fața sediului Poliției Județene. În urma impactului, o persoană și-a pierdut viața.

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, care se afla la volanul unui Seat, a murit pe loc în urma unui grav accident la intersecția străzilor Regiment 11 Siret cu str. Brăilei din Galați.

Se pare că eroarea care a costat o viață a fost comisă chiar de șoferul care a decedat.

„Un bărbat în vârstă de 31 de ani care se afla la volanul unui autoturism Seat a vrut să vireze stânga pe Regiment 11 Siret și a intrat în coliziune cu un autoturissm BMW care circula pe str. Brăilei. În urma impactului, șoferul din Seat a decedat pe loc”, a precizat comisarul Ștefan Gohoreanu din cadrul IPJ Galați.

http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/accident-mortal-galati-1608240
loading...
Loading...

Citește și

Galerie foto: Acţiuni ale IPJ de promovare a Gorjului turistic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *