FOTO: ACCIDENT SPECTACULOS în urmă cu puţin TIMP!

ACCIDENT SPECTACULOS în urmă cu puţin TIMP. O familie din Baia Mare a ajuns în SPITAL. Patru persoane rănite GRAV!

O familie din Baia Mare, soț, soție și doi copii, au ajuns azi la spital după ce au fost implicați într-un accident de circulație care a avut loc pe DN 1C, pe raza localității clujene Iclod.

Cei patru se aflau într-un autoturism Nissan, condus de către bărbatul din Baia Mare. Pe raza localității Iclod șoferul a  pierdut controlul volanului, mașina a părăsit carosabilul și s-a izbit de un stâlp de beton, după care s-a răsturnat pe lateral în afara șoselei.

Mai multe echipaje de acordare a primului ajutor, o ambulanță de la Gherla și echipajul de descarcerare al Detașamentului de Pompieri Dej au intervenit la fața locului pentru a acorda asistență victimelor.

Femeia și bărbatul, dar și cei doi copii ai lor au fost preluați de ambulanțe și transportați la spitalul din Gherla pentru îngrijiri medicale amănunțite.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

ACCIDENT SPECTACULOS în urmă cu puţin TIMP. O familie din Baia Mare a ajuns în SPITAL. Patru persoane rănite GRAV!VIDEO+FOTO

loading...
Loading...

Citește și

LEGE: se poate iesi la pensie mai devreme!

Cei care nu vor sa iasa la pensie la limita de varsta stabilita prin lege …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *