Foto: AFACERIST din Gorj, DIVORȚ la notar

La o lună după ce Alin Ionescu a anunțat că vrea să se separe de cântăreață, Cristina Spătar a luat taurul de coarne și s-a prezentat astăzi la notar. Regina RNB a decis să pună capăt unei căsnicii de 8 ani. Alin Ionescu și Cristina Spătar au 2 copii, Albert (6 ani) și Aida Maria (4 ani). După ce luni de zile a fost acuzat că i-a fost infidel soţiei sale, Cristina Spătar (43 de ani), şi că ar fi lăsat-o baltă şi din punct de vedere financiar, Alin Ionescu (39 de ani) a decis să rupă tăcerea şi să facă lămuriri legate de căsncia sa. ”Consider că trebuie să lămuresc puţin lucrurile, aşa că am ales să scriu aici, pentru că presa mereu mi-a răstălmăcit cuvintele. Vreau ca oricine este interesat să poată înţelege exact ce am vrut să spun. Trebuie să fii destul de limitat încât să nu înţelegi că relaţia dintre noi nu mai funcţionează de mult. De ce? Aş fi subiectiv probabil şi nu consider că priveşte pe cineva acest aspect. Doar copiii noştri vor avea dreptul să ne judece şi cu siguranţă o vor face”, a scris afaceristul pe contul lui de socializare.

Cei doi au avut în anul 2008 o nuntă fastuoasă, despre care se spune că ar fi costat 1 milion de euro. Declinul căsniciei lor a început anul trecut, după ce Alin Ionescu a fost eliberat din pușcărie. Acesta este cercetat pentru o evaziune fiscală de 10 milioane de euro.
CLIIMA20131120_0065_1

: Îmbrăcată elegant, Cristina Spătar a ajuns, astăzi, la rându-i la biroul notarial în jurul orei 12:33. Afaceristul a ajuns la notar la ora 11:45 îmbrăcat casual și foarte relaxat. Nu a vrut să dea nicio declarație. Cristina Spătar încă nu și-a făcut prezența, fiind blocată în trafic.

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cristina-spatar-si-alin-ionescu-divorteaza-au-depus-actele-la-notar

 

loading...
Loading...

Citește și

Galerie foto: Acţiuni ale IPJ de promovare a Gorjului turistic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *