FOTO: AFACERIST din Gorj SE ÎNSOARĂ! A TREIA OARĂ

borceeeaSăptămâna trecută a adus o veste-bombă pentru Valentina Pelinel: Cristi Borcea, tatăl băieţelului ei, a semnat actele de divorţ cu Alina Vidican şi a devenit un bărbat liber. Borcea şi fosta lui soţie au depus actele la începutul lunii august, după care blonda a plecat în America, la Miami, sperând că fostul acţionar dinamovist se va răzgândi.

Iniţial, Vidican era hotărâtă să lupte pentru căsnicia cu Cristi Borcea şi spunea, cu ochii în lacrimi, că ea nu are de gând să divorţeze: ”Voi lupta pentru căsnicia mea pentru că nu am soţ de lăsat”. Vidican a revenit în ţară  vinerea trecută, acceptând propunerea fostului dinamovist de a semna actele de divorţ. Se pare că Borcea nu a ridicat nicio pretenţie în privinţa custdiei celor doi copii pe care îi are împreună cu Alina, aşa că minorii vor rămâne în grija ei, cu precizarea că bărbatul i-a lăsat fostei sale soţii o adevărată avere, despre care puteţi citi toate detaliile AICI.

 

Surse din anturajul Valentinei Pelinel susţin că blondina este în culmea fericirii fiindcă Borcea a reuşit în sfârşit să divorţeze de Alina, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă oferă acum toate detaliile despre cum se pregăteşte în mare secret de nunta cu tatăl fiului ei! Nu doar că Valentina a ştiut că divorţul dintre Borcea şi Alina se va finaliza într-un fel sau altul în cele din urmă, ci a primit inelul din partea iubitului ei chiar cu puţin timp înainte ca acesta să devină oficial un bărbat liber, semn că dragostea pentru cea care i l-a dăruit pe micuţul Milan Cristian a fost mai puternică decât cea pentru femeia care a acceptat ani de zile să-i fie amantă. Mai mult decât atât, deşi iniţial a refuzat cu orice preţ să-l numeasă pe tatăl fiului ei, Valentina nu s-a ferit totuşi să-şi afişeze inelul în public, o bijuterie superbă, de altfel, şi suficient de masivă încât să fie observată. Cu toate că nu s-au pronunţat în privinţa unei date pentru nuntă, cel mai probabil, cei doi aşteaptă ca Borcea să-şi recapete complet libertatea, pentru a-i fi cu adevărat alături Valentinei şi fiului lor.

Sursa: http://www.cancan.ro/showbiz/detaliul-care-anunta-a-treia-nunta-pentru-cristi-borcea-a-cerut-o-in-casatorie-pe-valentina-cu-putin-inainte-sa-divorteze-de-alina-16055323

loading...
Loading...

Citește și

În arest după ce a pus FOC în ograda vecinului!

La data de 24 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *