luni , 20 noiembrie 2017 - 13:22

FOTO. Al doilea director din Primăria Tg-Jiu, SANCȚIONAT DISCIPLINAR!

Constantin Răduțoiu, seful Serviciului Juridic din cadrul Primăriei Tg-Jiu a fost sancționat disciplinar cu ”mustrare scrisă”. Informația a fost confirmată, în urmă cu câteva minute de către primarul Marcel Romanescu, la un post de radio local.

Primarul Romanescu a sesizat Comisia de disciplină, la jumătatea lunii august, cu privire la faptul că cei de la Direcția Juridică nu i-au adus la cunoştinţă „într-un timp rezonabil” raportul ANAF care releva efectuarea unor plăți nelegale și îi viza pe  fostul primar Florin Cârciumaru, directorul tehnic Marius Ionescu, directorul economic Narcisa Cristea, secretarul juridic Grigore Jianu, șeful de la Gospodărire Comunală Ionuț Jilăveanu şi șeful serviciului juridic Constantin Răduțoiu.

loading...
Loading...

Citește și

Foto! ACUM: Ce a apărut în giratoriul de la Kaufland! Şoferii sunt indignați

Un cal lasat liber paşte linistit in giratoriul de la Kaufland, soferii trebuind sa mearga …

Un comentariu

  1. La cât au adunat ăștia, nu cred că ar fi o problema recuperarea prejudiciilor! Părerea mea. Și, glicemie tată, glicemie beată…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.