marți , 24 octombrie 2017 - 12:10

FOTO: Amendă pentru un angajat al CJ GORJ care a parcat NEREGULAMENTAR

Una dintre maşinile Consiliului Judeţean Gorj a fost parcată, astăzi, în apropierea instituţiei, iar cel care a parcat-o s-a ales cu amendă de la Poliția Locală. Persoana respectivă, angajată a CJ Gorj, a parcat  chiar lângă semnul care indică oprirea interzisă. Cel care a parcat maşina cu numărul de înmatriculare GJ-03 JUD şi a primit o amendă: „Având în vedere prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 195/2002 actualizată, privind circulaţia pe drumurile publice, cu modificările şi completările ulterioare, prin nerespectarea prevederilor legale în ziua de 21-06-2016, ora 9,40, aţi oprit/staţionat cu auto GJ 03 JUD, marca Opel, pe strada Constantin Brâncuşi din municipiul Târgu Jiu, veți  fi sancţionat contravenţional, conform legii, cu puncte amendă şi puncte penalizare“, scrie pe înștiințarea pusă pe parbriz.

jjjjf lllh

loading...
Loading...

Citește și

MOTRU: I-au furat bunurile din APARTAMENT știind că proprietarul este plecat la muncă în Italia!

La data de 24 octombrie a.c., polițiști de investigaţii criminale, din cadrul Poliției Municipiului Motru, …

Un comentariu

  1. hahaha ce tare procesul ala verbal nu are nici numar nici serie, un pisu rasu :)))))))) ce prosteala dati, parerea mea ca ii ca si nul :)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.