vineri , 24 noiembrie 2017 - 7:46

Foto: AUTOBUZ blocat în mijlocul puhoaielor

Ploile torenţiale căzute în această dimineaţă au generat scurgeri pe versanţi ce au inundat DJ 706 A, viitura surprinzând între localităţile Lunca şi Fizeş un autobuz în care se aflau 28 de pasageri, scrie http://hunedoaralibera.ro/

În cel mai scurt timp, s-au deplasat în ajutorul sinistraţilor 3 echipaje de pompieri ale Detaşamentului Deva, cu un camion, o barcă, o autospecială de descarcerare grea şi o ambulanţă, tip B2. Înaintarea salvatorilor a fost îngreunată de nivelul apei care depăşea jumătate de metru, pe anumite porţiuni de drum.

autobuz-blocat-de-ape-794x596

Cea mai rapidă şi sigură soluţie de salvare a oamenilor a fost mutarea acestora din autobuz în camion. Cu acest mijloc de transport oamenii urmează să fie transportaţi în cea mai apropiată localitate.

Foto: ISU Hunedoara

loading...
Loading...

Citește și

SCANDAL în fața unui local din Tg Cărbunești! Bărbatul avea PISTOL

Politisti din cadrul Pol. Oraș Tg. Carbunesti au reținut un bărbat de 32 ani, din …

2 comentarii

  1. Am si crede CE zice managerul,dar unii dintre noi am fost de fata si stim cum sta treaba in realitate cu punctajul si felicitarile

    • Întâmplător am găsit acest mesaj scris de o persoană care nu știe ce spune și în numele cui o spune.
      Prietene, dacă vrei să insinuiezi ceva, scrie te rog în numele tău, nu folosi numele altora care nu au habar la ce faci referire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.