FOTO: A băgat TEROAREA în ei! Și-a AGRESAT COPIII și FOSTA SOȚIE

La data de 16 octombrie a.c., Poliţia Oraşului Ţicleni a fost sesizată prin apelul 112 de o femeie de 41 de ani, din localitate, cu privire la faptul că un bărbat de 40 de ani, din comuna Aninoasa, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, şi-a agresat cei doi copii minori aflaţi pe o bază sportivă din centrul oraşului Ţicleni, după care a plecat spre domiciliul fostei soţii, existând riscul să o agreseze şi pe aceasta.

La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de poliție care l-a identificat pe agresor în faţa domiciliului fostei soţii, o femeie de 36 de ani, din oraşul Ţicleni. Întrucât persoana în cauză se manifesta agresiv, aceasta a fost imobilizată şi condusă la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor, ocazie cu care s-a stabilit că se afla sub efectul unui ordin de protecție emis de Judecătoria Târgu Cărbuneşti, care îi interzicea să se apropie de fosta soţie, cei doi copii minori și de domiciliul acestora.

În baza probatoriului administrat în dosar, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a agresorului, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propuneri legale.

Cei doi au divorțat în 2012. Femeia a primit o locuință socială de la Primăria Țicleni, unde locuia cu cei doi copii, doi băieți de 11 și 14 ani.
loading...
Loading...

Citește și

Și-a declarat soțul MORT ca să se mărite cu altul!

O situație demnă de scenariul unui film de comedie cu umor negru a avut loc …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *