FOTO: BOMBĂ SEXY din POLIȚIE, la un pas să fie arestată! E șocant ce făcut

Ana Maria Ţonoiu a intrat pentru prima oară în atenţia procurorilor în urmă cu cinci ani, după ce a fost prinsă la furat într-un bazar din Istanbul, alături de prietena ei cea mai bună.

Acum, sexy poliţista riscă să ajungă în spatele gratiilor, în condiţiile în care procurorii bucureşteni au cerut arestarea ei într-un nou dosar penal. O decizie definitivă este aşteptată peste câteva zile după ce, la finalul săptămânii trecute, Judecătoria Sectorului 3 a respins cererea procurorilor şi au dispus „luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpata Ţonoiu Ana-Maria pe o durată de 60 de zile”.

imgRiscă cinci ani de închisoare

Ana Maria Ţonoiu a intrat pentru prima oară în atenţia procurorilor în urmă cu cinci ani, după ce a fost prinsă la furat într-un bazar din Istanbul, alături de prietena ei cea mai bună. Din rechizitoriul elaborat de Parchetul General din Istanbul pe numele lui Ţonoiu a fost deschisă acţiunea penală prin care se solicită pedepsirea acesteia pentru săvârşirea infracţiunii de furt cu închisoare de până la cinci ani. Potrivit oamenilor legii, cele două femei şi-au arătat interesul pentru achiziţionarea unei valize pentru care s-au înţeles cu vânzătorul la suma de 70 dolari. În timp ce reclamantul se afla plecat din magazin, suspectele au sustras de pe masă o hârtie de 50 dolari plus alţi 40 dolari, 3 genţi, 6 curele şi 11 portofele, ascunzându-le în geantă. După ce au fost prinse, aceste bunuri au fost predate reclamantului.

sursa: http://spynews.ro/actualitate/o-bomba-sexy-din-politie-sia-adus-colegii-in-pragul-disperarii-face-ce-face-si-calca-stramb-103868.html

loading...
Loading...

Citește și

S-a SPÂNZURAT în pușcăria din Târgu Jiu!

Un deținut a fost găsit spânzurat în cameră în închisoarea din Târgu Jiu. Bărbatul avea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *