FOTO: Ce a APĂRUT în centrul Rovinariului!

„Zi mare pentru Rovinari! Cel mai nou cetatean de onoare al orasului nostru face o donatie pentru Spitalul din comunitate. Este vorba despre Dr.Karl H.Koch care, impreuna cu Fundatia Casa Sperantei ne ajuta sa le punem la dispozitie cetatenilor nostri un spital conform standardelor europene. – în Rovinari„, a scirs Robert filip, primarul din Rovinari, pe facebook.

15136025_1183959151685035_9133446862327267971_n

loading...
Loading...

Citește și

A ajuns la spital după ce a căzut BEAT cu bicicleta!

La data de 19 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Târgu-Cărbuneşti s-au sesizat din oficiu …

4 comentarii

  1. spital conform standardelor europene , cu vechituri ?????

  2. Nu e vorba de vechiturile alea de stau in picioare ci de SUV-ul ala negru din fundal , masina managerului Dr. MOARTE Murea !

  3. Cu donatia este manevra lui don’ premar urechila, pentru ca ieri dupa 12 se incarcau in camion aceste donatii’ din clubul xs al domn’ premar. Urechila te-am prins ! :))

  4. Ce saraci suntem si cat de prosti ne cred unii ! Chiar asa , primare , zi mare pentru Rovinari ? Ne bucuram pentru toate resturile aruncate de straini ? Asta face parte din strategia ta numita ” Praf in ochii Cetateanului ” ! De ce nu chemi presa sa anunti ca ai rezolvat problemele majore ale orasului , cainii, apa, subsolurile , locurile de munca , adica promisiunile tale din campanie ? Iesi in presa numai cu jerpelituri de astea ! Si cetateanul PROST pune botul ! Te mai si lauda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *