FOTO: Cel mai bun elev din Teologic, DISPĂRUT de câteva zile. Părinţii sunt DISPERAŢI, e singurul lor copil

Marius Săndulache, în vârstă de 18 ani, elev în clasa a XII-a la Liceul Teologic Ortodox ”Sfinții Împărați Constantin și Elena” Piatra-Neamț, a dispărut fără urmă din ziua de 17 noiembrie.

elev-disparut

Elevul a dispărut joi, 17 noiembrie, după o vizită efectuată la un muzeu, acțiune organizată de unitatea de învățământ.

”A dispărut joi, după o vizită la Muzeul de științe naturale, organizată de noi. Activitatea s-a încheiat la 10.30. La ora 11.12, a intrat în școală, la 11.16 a ieșit pe terenul de sport și a vorbit la telefon, după care a plecat. L-am văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere. Am apelat de mai multe ori numărul lui, dar telefonul este închis. Am anunțat poliția și așteptăm. Poate a simțit nevoia să se reculeagă în rugăciune și a plecat pe la vreo mănăstire, deși nu este în firea lui să plece fără să spună. Este cel mai bun elev din școală. A fost la olimpiadă la Vechiul Testament, la Noul Testament, la Istoria Bisericii Ortodoxe Române. Nu știu ce să spun.. Am auzit că în aceeași zi s-a aruncat cineva în Bistrița, dar nădăjduiesc din tot sufletul să nu fie el. El este evlavios, cântă la biserici, la mănăstiuri, nu are niciun motiv să facă așa ceva”, a declarat, pentru Mesagerul de Neamț, părintele Dan Ovidiu Cojan, directorul liceului.

 

loading...
Loading...

Citește și

Luminițele din București nu vor fi aprinse în această seară

În această seară, luminițele festive montate în București nu vor fi aprinse, în semn de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.