marți , 25 aprilie 2017 - 3:45

Foto: Cinci turiști salvați de pe munte de salvamontiștii gorjeni

Salvamontiștii gorjeni au avut o noapte plină! Au participat la o actiune de recuperare a cinci turisti surprinsi de lasarea intunericului la coborarea de pe varful Parangul Mare. Turistii au fost gasiti de salvamontisti pe una din culmile ce coboara din varf catre Sud, la o altitudine de cca 2000 de metri , fara probleme de sanatate, doar intr-o stare de panica din cauza  noptii si animalelor salbatice pe care au incercat sa la tina la distanta facand un foc cu hainele de schimb. Cei cinci au fost coborati cu ambulanta Serviciului public judetean Salvamont Gorj pana in zona vaii Sunatoarea, unde isi aveau masinile, dupa o actiune care a durat 4 ore.

sal

loading...

Citește și

Răsturnare de situație: Nu mai ai voie să faci ASTA în Târgu Jiu!

În ședința de astăzi consilierii locali au aprobat proiectul de hotărâre prin care se interzice atingerea …

3 comentarii

  1. Mulțumim frumos Salvamont Gorj pentru promptitudinea de care a-ti dat dovada la recuperarea noastră

  2. Mulțumim frumos Salvamont Gorj pentru promptitudinea de care a-ti dat dovada la recuperarea noastră!!!

  3. Anonim, Epure, atentie la babacu ! „A-ți” -greșit ! Ati – corect!( formare perfect compus)Sunteti salvamontiști?Si cam la ce distanța au reușit sa țină animalele sălbatice??Erau in raza vizuala sau doar așa , preventiv! SURPRINSI😄😄😄😄 de lăsarea întunericului? Pai nu știau ca in 10 Iulie se întuneca la 21, 30???Hai bai gata , nu mai e nevoie , au trecut alegerile, e consilier! Odihniți-vă 40 de luni, ca apoi avem de lucru!Salvam 25-30 de grupuri si-l realegem!😝😝😝

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.