duminică , 19 noiembrie 2017 - 16:28

FOTO. Cine a rămas în cursa pentru postul de DIRECTOR al AJPIS Gorj. Cea mai mare notă din concurs!

Monica Gina Podaru este singura rămasă în cursa pentru ocuparea funcţiei de director executiv în cadrul Agenţiei Judeţene de Prestaţii şi Inspecţii Sociale (AJPIS) Gorj, după ce a obținut, ieri, la proba scrisă a concursului, 81 de puncte.

Inițial, pentru ocuparea funcției s-au înscris Natalia Moreanu, jurist în cadrul AJPIS, actual director interimar al instituției, Elena Gabriela Tîrsu (Gângioveanu), jurnalist, și Monica Podaru, șef serviciu Inspecție Socială. La proba scrisă, Natalia Moreanu figurează ca fiind absentă, iar Gabriela Tîrsu Gângioveanu a fost declarată ”respins”, după ce a obținut un punctaj de doar 42,2 în urma evaluării cunoștințelor.

Monica Podaru a reușit cel mai bun punctaj la proba srisă dintre toți candidații înscriși pentru ocuparea a 13 posturi de directori la agenții din țară și București și a trecut în etapa următoare, a inteviului, pe care-l va susține în zilelel următoare.

loading...
Loading...

Citește și

NEBUNIE de Black Friday! Ce MAGAZIN a vândut ZECI DE MII DE PRODUSE în două minute

La nici două minute de la startul Black Friday 2017, magazinul eMag vânduse deja 1.000 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.