luni , 20 noiembrie 2017 - 6:05

FOTO: Cu CINE se IUBEȘTE, iar, o cunoscută BLONDĂ de la noi!

După mai multe certuri și împăcări, toate pornind de la infidelitățile mai tânărului ei iubit, Dianei Muneanu i-a revenit zâmbetul pe buze. Vedeta Tv i-a mai dat o șansă lui Bogdan Nemțeanu și, după ce s-au împăcat pe litoralul românesc, au dat o fugă în Creta, Grecia.

Când nimeni nu le mai dădea vreo șansă de împăcare, Bogdan reușea să o recucerească pe Diana Munteanu și să-l facă să-i mai dea o șansă. Chiar dacă prezentatoarea Tv părea că nu mai vrea să audă de tânărul care a înșelat-o în repetate rânduri, se pare că dragostea a învins din nou. Așa se face că în urmă cu o săptămână, cei doi și-au resusciatat relația și par că au uitat de toate problemele din trecut. După ce au mers împreună la nunta unor prieteni, cei doi au plecat și în Grecia pentru a se bucura unul de celălalt fără să se mai ferească de ochii curioșilor.

Sursa: http://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/exclusiv-dianei-munteanu-revenit-zambetul-pe-buze-bogdan-nemteanu-dus-o-vacanta-ca-sa-o-impace-1939223

loading...
Loading...

Citește și

ÎNGROZITOR: BEBELUȘ ARUNCAT la GROAPA DE GUNOI din afara orașului

Un bebeluș mort a fost găsit la groapa de gunoi din Cluj. Autoritățile sunt în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.