FOTO! Descoperire ȘOCANTĂ: O MAMĂ și bebelușul ei au fost găsiți morți!

Descoperirea macabră a fost făcută într-un garaj dintr-un orășel din provincia Brindisi. Tânăra, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită fără suflare, iar, într-o găleată cu apă, era pruncul pe care-l adusese pe lume, fără ajutor. Fetița s-a stins, imediat după naștere. Roxana era din Pucioasa, județul Dâmbovița, iar acasă, în România, era așteptată de cei doi copii de 3, respectiv cinci ani.

Vestea morții sale a căzut ca un trăznet asupra părinților săi. Bieții oameni nici știau că fiica lor este însărcinată, scrie gazetaromaneasca.com
Descoperirea șocantă a fost făcută în orășelul Ceglie Messapica, provincia Brindisi. Carabinierii au fost chemați să spargă ușa unui garaj amenajat ca locuință. După ce au reușit să pătrundă înăutru, oamenii legii au avut parte de-o imagine de coșmar.

Din primele indicii, fetița s-a înecat, în timp ce mama ei a murit, cel mai probabil, în urma complicațiilor și a hemoragiei suferite la naștere.

Proprietarul garajului le-a povestit anchetatorilor că Roxana Mihaela Răpașu ar fi trebuit să părăsească garajul pentru că expira contractul de închiriere.

Sursa: http://jurnalmm.ro/descoperirea-socanta-o-mama-si-bebelusul-ei-au-fost-gasiti-morti-videofoto/

loading...
Loading...

Citește și

Tânăr complice la furt, acum în arestul poliției!

La data de 21 martie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Mătăsari au reţinut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *