FOTO: DURERE FĂRĂ MARGINI! Tânărul din Gorj mort într-un accident în Germania, jelit de prieteni și familie. Mesajul ȘOCANT al surorii lui Nicu! ULTIMA FOTOGRAFIE

Un tânăr, de 24 de ani, din comuna gorjeană Roşia de Amaradia, a murit miercuri după-masă într-un tragic accident rutier, în Germania. Nicolae „Nicu” Ciuteanu, cum îl cunosc prietenii din Roşia de Amaradia, se afla miercuri într-o maşină, alături de alţi cinci tineri, între care şi fratele patronului firmei la care lucra, însă niciunul nu a mai revenit acasă, întrucât autoturismul a fost implicat într-un accident rutier. Niciunul dintre tineri nu a scăpat viu. Vestea morţii lui Nicu Ciuteanu a venit ca un trasnet la Roşia de Amaradia, însă speranţele rudelor au rămas vii până joi. Trupul băiatului nu a fost găsit la locul accidentului rutier, însă, în cele din urmă, a fost identificat la morgă, relata gds.ro, ieri.

 

 

 

 

 

 

 

 

Familia tânărului este în stare de șoc. Nicu mai are un frate și o soră. Prietenii nu-și pot reveni nici ei în urma veștii groaznice odată cu moartea acestuia. „Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet frumos… ai plecat mult prea repede”, „Azi cerul se deschide să primească un suflet curat. Dumnezeu să te odihnească in pace prieten drag! Prea repede te-ai stins, ai fost si esti un inger! Multe lacrimi pentru tine, nu o să fi uitat niciodată! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodată și mereu vei fi in inimine noastre. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, sunt doar câteva dintre mesajele de condoleanțe postate pe pagina acestuia de facebook.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cel mai dureros mesaj este însă cel al surorii lui Nicu, Mihaela: Ultima noastră poza împreună! 😔😔 Deci nu îmi vine să cred că nu mai esti printre noi ! 😔 De ce ai plecat atât de devreme suflet minunat ?😔😔🙈 De ce D-zeu te-a luat de lângă noi , intr-un mod atât de crud ? De ce tu ? De ce ? De ce ?😭😭😭 Te asteptam sa vi acasa , sa ma strângi în brațe , și sa imi spui ” te iubesc surioara ” , nu voiam să vi in modul asta la mine , nu ! Mi se pare imposibil de crezut , ca nu mai esti printre noi! 😭😭😔 Chiar dacă știu crudul adevar , încă sper si cred să nu fie asa ! Să vi la mine râzând si sa imi zici ca „a fost doar un coșmar , trezeste-te , sunt lângă tine ” 😭Nu pot să îmi imaginez restul vietii , fără tine suflet frumos ! 😞 Esti un frate care, și-l dorea oricine , un prieten adevarat , un amic de nazdejnie! 😔 Cu lacrimi în ochii , scriu aceste cuvinte 😭 si inca te astept , sa imi dai un mesaj sau sa ma suni , sa imi zici ca nu e posibil asta , ca nu ai plecat de.langa noi… 😭 nu vad rostul vietii dacă nu ești si tu in ea , frate ! Nu stiu ce o sa fac fără tine , aveam atâtea planuri împreună…dar din pacate am rămas doar cu amintirile ! 😭😭😭 Mi-ai promis că o sa te întorci, și nu o sa mai pleci de lângă noi…dar nu m-am gândit vreo secundă ca ai sa vi in halul asta … 😭😭 Nu stiu , cum voi putea trece peste asta , probabil NICIODATĂ! Te-am iubit , te iubesc si te voi iubi neîncetat inima mea ! Să ai grijă de tine acolo sus ! 😭😭😭😔😔😔 Dumnezeu sa te odihnească în pace , scumpul meu frate!”.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

loading...
Loading...

Citește și

O FARMACIE veterinară din Târgu Jiu, AMENDATĂ!

În perioada 11 – 17 iunie 2018 inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au efectuat controale în mai …

2 comentarii

  1. de ce citati mincinosii de la gds?
    cei care i au informat au spus numai minciuni

  2. Nimeni nu merita asa ceva.