Foto emoționant: Vezi cum arată nou-născutul unei VEDETE

Cătălin Tutilescu, comisar șef al Gărzii de Mediu Mehedinți, a devenit TATĂ săptămâna trecută! Iubita sa soție, cântăreața de muzică populară Emilia Dorobanțu, a născut o fetiță, care se va numi Anastasia. Frumoasa cântăreață a postat astăzi pe pagina sa de socializare o emoționantă imagine cu fiica sa. „Cât sunteți de frumoase! !! Să fie sănătoasă, fericită, norocoasa și să aibă parte numai de bucurii alături de cei dragi!”, i-a scris o fană.

„Fiecare mesaj l-am citit si l-am primit cu nespusa bucurie ! Oameni frumosi si dragi va mulțumim pentru gândurile voastre bune !!! ❤️”, a răspuns, sutelor de comentarii, Emilia Dorobanțu Tutilescu.

Cătălin Tutilescu a declarat că stabilise nunta  când a aflat că iubita sa urmează să îi dăruiască un copil. Pe 17 septembrie, anul acesta, cei doi vor avea nunta și botezul fetiței. După ce s-au căsătorit civil de Valentine’s Day în București, cei doi au petrecut luna de miere într-un oraș din statul american Florida.

emilia-dorobantu-si-tutilescu-300x200 lllgg

loading...
Loading...

Citește și

Acum, ACCIDENT lângă Târgu Jiu. Vezi ce s-a întâmplat!

Accident la Buduhala, unde un autoturism a intrat într-o căruță. Nu sunt victime, spune IPJ.

Un comentariu

  1. stanciu mirela

    sa fiti sanatoase si iubite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.