marți , 12 decembrie 2017 - 10:34

FOTO: Etajul trei al FABRICII de CONFECȚII din Tg Jiu, CUPRINS DE FLĂCĂRI! ANGAJATELE, EVACUATE! INCREDIBIL de la ce a pornit FOCUL

Intervenția pompierilor pentru lichidarea incendiului de la etajul trei al Fabricii de Confecții din Tg Jiu a fost promptă.

S-a intervenit cu 2 autospeciale de lucru cu apa si spuma si o autoplatforma pentru lucru la inaltimi din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu la etajul 3 al constructiei.

Interventia a fost foarte dificila si riscanta atat din cauza faptului ca in incapere se aflau mai multe butelii cu oxigen si gaz, cat si din cauza fumului dens.

Promptitudinea cu care au intervenit pompierii a facut ca incendiul sa nu degenereze si sa nu se produca explozii. Au ars materiale combustibile depozitate intr-o incapere de aproximativ 200 mp.

Cauza probabila este Focul deschis in spatii inchise – cativa angajati foloseau aparate de sudura in incapere.
ISU Gorj
loading...
Loading...

Citește și

TOPUL celor mai bine plătiţi BUGETARI!

Mediafax: Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018: Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.