Foto EXCLUSIV! Noile mașini de la RENAULT și DACIA, testate pe drumurile din țară!

colaj-dacia

Constructorul de la Mioveni a testat zilele trecute mai multe automobile, care au fost zărite și fotografiate de un cititor în trafic. Dacia Duster și Renault Sandero au fost turate pe drumurile județene și nu numai.

Camuflate pentru a nu fi identificate, mașinile Renault și Dacia par să aibă câteva dintre caracteristicile unor concepte prezentate de constructorul din Argeș, deși designul pare a fi diferit, cel puțin pe alocuri. Camuflatele care păreau a fi Dacia Duster, Sandero și Renault Sandero au fost testate pe drumurile din județul Dâmbovița, nu departe de granița cu județul Prahova.
Publicațiile de specialitate au scris în toamna anului trecut că Dacia a lansat o versiune nouă a lui Duster la Salonul Auto de la Frankfurt (2015), însă constructorul de la Mioveni lucra la un nou model. Dacia Duster 2 este un model despre care oficialii Renault au cam evitat să vorbească public despre el.

loading...

Citește și

FOTO: Milionari în euro din exploatări forestiere ilegale. Jaf ca-n codru pe Valea Sohodolului!

O exploatare forestieră din comuna Runcu a fost închisă, recent, de către Garda de Mediu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.