FOTO EXCLUSIV: Vezi cum arată INVITAȚIA la NUNTĂ a fiicei lui Sarcină! E UNICAT!

nicoleta-sarcina-2x

Am intrat în posesia unei invitații de la nunta fiicei cunoscutului om de afaceri Nicolae Sarcină. Fiica cea mare a acestuia și alesul inimii sale, Alin, urmează să își unească destinele în fața altarului la începutul lunii viitoare.

Fiica cea mare a lui Nicu Sarcină, Nicoleta, a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Alin, în toamna anului trecut, iar acum pregătirile pentru nuntă au intrat în linie dreaptă. Cei doi îndrăgostiți vor spune „DA” și în fața ofițerului de stare civilă pe 10 septembrie, în Parcul Central Municipal lângă Poarta Sărutului. După-amiază va avea loc și cununia religioasă la Biserica militară Adormirea Maicii Domnului. După cum scrie și pe invitație, petrecerea va avea loc într-un cadru inedit, mai exact într-un cort de lux amplasat chiar în Târgul Auto, deținut de tatăl Nicoletei Sarcină.

Invitații inedite!

Viitorii miri au ales pentru invitați un material inedit! Mesenii sunt chemați la marea petrecere ce urmează să aibă loc prin intermediul unei tăblițe de lemn pe care pe care este gravat următorul text: „Împreună cu familiile noastre, Familia Sarcină și Familia Zgripcea, Nicoleta și Alin vă invită să fiți alături de noi la căsătoria noastră împreună cu nașii…”. La o simplă căutare pe site-urile de specialitate o astfel de invitație costă aproximativ 10 lei bucata.
loading...
Loading...

Citește și

Lista CÂȘTIGĂTORILOR festivalului Tineretului

O nouă ediție a Festivalului Tineretului a avut loc la Godineşti duminică pe scena nou …

3 comentarii

  1. Alina Scăunașu, esti cumva analfabeta ? Unde te gandeai cand ai scris acest articol ? Reciteste si ce ai scris.

  2. Sarcina va sta la poarta si va taia bilete de intrare de 5 lei tuturor nuntasilor ?

  3. sincer,am crezut ca i bunica la mutra de cal pe care o poarta !Ne vedem…ce,tot prosti si analfabeti,indiferent cit,…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.