sâmbătă , 21 aprilie 2018 - 18:38

Foto EXCLUSIV: Tineri reținuți, după o descindere a mascaților în Clubul Mozart

Trei tineri au fost reținuți, pentru 24 de ore, sub acuzația de port ilegal de obiecte periculoase. Aceștia au fost săltați, în cursul nopții, de mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale din IPJ, în urma unei razii în clubul Mozart.

14274466_898937303570866_340485230_o

loading...
Loading...

Citește și

Focuri de ARMĂ trase la Târgu Cărbunești! Un bărbat a fost reținut!

La data de 20 aprilie a.c., Poliția orașului Tg. Cărbunești a fost solicitată prin apelul …

2 comentarii

  1. Gigi nemascatu

    Daaaa… Un mare fsssss… Specific politia romana… Au intrat mascatii, au oprit muzica, au aprins luminile si au inceput sa studieze fiecare persoana – acum, stateam si ne gandeam, daca nu-i place moaca mea, plec si batut de aici… in fine, probabil stiau ce cauta ca nu au zis nimic – am coborat in terasa – fratele meu, toate strada era plina de masini de politie de ziceai e vreun atentat cu bomba in zona – cred ca erau peste 50 de politisti de toate felurile si gradele si functiile – ca sa auzim ca au retinut 3 tineri!!! Bravo Politia Romana!!! Acum, cand au plecat ei am plecat si noi, ca astia sunt in stare sa se intoarca si nu mai scapi nebatut, ca am vazut ca aveau chef de bataie – stateam si ne gandeam – cel care are afacerea respectiva i-a stricat si seara, i-a gonit si clientii si i-a facut si reclama gratis – negativa, bineinteles, draq mai calca pe acolo… vai de capul lui!!!

  2. Bai Gigi demascatule daca iti luai câteva cuțite in spate nu mai ziceai nimic , zi mersi ca au venit ca ieșea cu măcel in seara aia!!!! Numai prostii dau asemenea comenturi!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *