FOTO HILAR! Profesoară dintr-un LICEU de FIŢE, BEATĂ MOARTĂ! A căzut pe SCĂRI!

Noul an școlar pentru liceenii din Timișoara se pare că a început sub sloganul ”Bea, bea, nu te lăsa, până când pici la podea!”, elev sau profesor. A bătut gongul de deschidere pentru adunarea banilor de banchet de-a VIII-a și a XII-a.

În fiecare an școlar, părinții absolvenților de grădiniță și de clasele a IV-a, dar mai ales de-a VIII-a și de-a XII-a trec printr-un adevărat calvar, pentru că începe circul cu adunatul banilor pentru banchet. Anul acesta, majoritatea școlilor/liceelor au stabilit deja cuantumul per capita de elev, care ajunge la sume fabuloase. Circa 400 de lei ar trebui să dea fiecare elev de-a VIII-a și de-a XII-a pentru banchetul de sfârșit de an, la care se adună toți absolvenții licelului, cu profesorii și ÎNVĂȚĂTORII din ciclul primar, la care se adaugă moftul banchetului ”de clasă”, unde să se întâlnească doar elevii unei clase cu profesorii proprii.

Foto sugestiv, sursa: nationalisti.ro
 profa-beata-720x540
Toate acestea se întâmplă pentru că Inspectoratele Școlare din țară nu vor să taie coada pisicii cu adevărat, ci lasă portițe deschise spre aceste dezmățuri pe spinarea părinților. Care nu au toți banii pe care-i are un dascăl.

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc Balul bobocilor într-un local de FÂȚE din Timișoara, din vecinătatea UVT. Distracție, gălăgie de-ți plezneau urechile și … dans. Și băutură cu alcool. Între distracție și ”penibilă minune” a fost momentul în care un cadru didactic (la feminin), după ce a băut să se veselească, a căzut pe scările localului. Nu vrem să fim răutăcioși că nu am băut și noi, dar este jenant. Elevi care au văzut cele întâmplate spun că ar fi vorba despre un cadru didactic care a predat Religie într-o unitate școlară din Timișoara. Noi credem, totuși, că doamna doar a alunecat pe scări după ce a băut un citro și s-a împiedicat în rochia decentă ca lungime.

Dincolo de acest penibil incident, și nu este singurul, rămâne moralitatea profesorului în relația cu elevul. De ce să nu rămână imaginea dascălului dascăl în memoria elevilor, ci aceea a vreunei dăscălițe care urcă pe masă (să țină un discurs, nu de alta)?

A apărut motivația că ELEVII VOR BANCHET. Corect, dar părinții îl plătesc. De ce nu o fi bună o petrecere în cantina școlii, cu servicii de catering ”răcnet”, sau într-un alt spațiu din școala dragă unde să se întâlnească absolvenții și profesori? Numai pentru că regulamentul școlii este că nu ai voie să introduci alcool și totuși, nu te poți destrăbăla?

Citeşte  continuarea: http://www.nationalisti.ro/2016/10/profesoara-de-religie-beata-moarta-la-balul-bobocilor-de-la-un-liceu-de-fite-din-timisoara/

loading...
Loading...

Citește și

Nou născut din Târgu Jiu preluat de elicopterul SMURD

În aceste momente un elicopter SMURD a aterizat de urgență la Târgu Jiu pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.