FOTO HOT: E frumoasă, mega SEXY și SINGURĂ! Vezi cât de bine seamănă târgujianca asta cu o vedetă internațională!

maria-colaj1

Tot mai multe tinere din România au reușit să se afirme în showbiz datorită trăsăturilor lor fizice impresionante. Însă rețeta succesului imediat o ating, cel mai des, domnișoarele care seamănă izbitor cu diferite vedete internaționale.În ultima perioadă, în presa din România au apărut tot mai multe domnișoare care pretind că sunt copia fidelă a modelului internațional Kim Kardashian. De curând a apărut o tânără din Botoșani care a reușit să impresioneze până și un actor de la Holywood! Acesta a văzut-o și a fost uimit de asemănare, dar și de vocea româncei! Astfel, Francisa din Botoșani a primit imediat numele de „Kim Kardashian de Romania”, însă noi credem că o tânără din Târgu Jiu pe nume Maria ar fi mult mai potrivită pentru acest „statut” și ar putea-o detrona oricând pe Francisa. Tânăra seamănă incredibil de bine cu vedeta internațională iar acest lucru se poate vedea și în imaginile de mai jos.

maria
Are aproape 6.000 de urmăritori pe facebook!

Conform informațiilor de pe contul personal de facebook, Maria este singură, are aproape 6.000 de urmăritori pe pagina sa, iar imaginile postate de aceasta au înregistrat mii de like-uri.

I.I.

loading...

Citește și

Video INCREDIBIL: Soacra sare cu pumnul la NORĂ! Protagonista, mama unui AFACERIST din Târgu Jiu!

Un video postat de curând pe facebook a pus pe jar internauții. Aceștia nu au …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.