Foto INEDIT cu îndrăgita NICULINA STOICAN! Artista și-a împlinit încă un vis

Îndrăgita interpretă de muzică populară Niculina Stoican și-a împlinit încă un vis: apa LINNA este pe piață. Artista a deschis o fabrică de îmbuteliere la Mehedinți, mai exact în comuna Isverna. Iată prezentarea pe care niculina Stoican și echipa sa au făcut-o produsului pe site-ul afacerii: „Sursa de apă LINNA se află în localitatea Isverna, județul Mehedinți, Izvorul Apa Peșterii fiind cel mai mare izvor carstic din Mehedinți. apa-lina-main-1-1024x498Untitled
Situată la o altidudine de 600m, peștera Isverna este una dintre cele mai renumite rezervații speologice din Europa. În anul 1991 Jacques – Yves Cousteau a realizat un film documentar în secțiunea „Explorări ale secolului XX”.
Specialiștii spun că apa care iese din peșteră are calități deosebite pe care și le pătrează mai bine de un an după îmbuteliere. Legendele spun că peștera Isverna ar găzdui un depozit de argint al Imperiului Austro-Ungar, ascuns din ordinul împărătesei Maria-Tereza sau că aici ar fi îngropat tezaurul Serbiei în a doua jumătate a secolului XIX.
Un loc încărcat de legende dar și de cercetările specialiștilor, sursa de apă „Linna”, Izvorul „Apa Peșterii”, îmbuteliat după ultimele cerințe și standarde europene, este produsul pe care vi-l oferim”.

13407179_1701783346754448_1828159643362669836_n

Apa „LINNA ” inca un motiv de a fi mândri ca suntem mehedințeni ! 🇹🇩 – cu Niculina Stoican-Oficial.”, a scris pe Facebook cântărețul Marian Medregoniu. 

Fabrica urmează să fie inaugurată.

loading...
Loading...

Citește și

Bătrân pierdut în munții Vâlcan, căutat de salvamontiști!

Un bătrân în vârstă de 84 de ani, din judeţul Hunedoara, care a plecat, marţi …

2 comentarii

  1. publicitate 100 % ,nu suntem prosti sa cumparam.

  2. Nicoleta Surdei

    E legal sa pui monopol pe apa ce izvoraste din pestera Izverna ? DNA ce zice, ce zice… ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *