FOTO ÎNFRICOȘĂTOR! APARIȚIE STRANIE în MALL-ul din Târgu Jiu!

Până pe 30 octombrie, cei mici sunt chemați la Targu Jiu – Shopping City să descopere fascinanta lume a Egiptului Antic prin cursuri interactive, anunță reprezentanții mall-ului din oraș.

bun1 bunCopiii se aventurează în Egiptul Antic la Shopping City Târgu Jiu!

În perioada 7-30 octombrie, Shopping City Târgu Jiu găzduiește în premieră expoziția interactivă Egiptul Antic: o aventură plină de surprize pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Zilnic, între orele 10:00-20:00, echipa Egiptul Antic îi întâmpină pe cei mici cu tururi distractive și interactive de câte 45 de minute, unde vor descoperi totul despre una dintre cele mai importante civilizații ale epocii antice.

 

mall# Pentru ca experiența să fie completă, copiii sunt costumați în faraoni sau Cleopatra înainte de a începe turul.

# Distracția îi însoțește pe micii exploratori în fiecare punct al expoziției: copiii fac cunoștință cu mumiile și află mai multe despre cum a apărut acest mit înfricoșător, în timp ce camera comorilor îi întâmpină cu multe surprize.

Prețul unui bilet este de 10 Lei și poate fi achiziționat de Info Desk Shopping City Târgu Jiu. Pentru grupurile organizate de minimum 10 copii, biletul are un preț de 7 Lei, se arată în anunț.

 

mall2

loading...
Loading...

Citește și

Prins când conducea un autoturism cu un permis FALS! L-a luat din Germania!

La data de 16 martie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Negomir au surprins …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *