FOTO: Jurnalistă din Târgu Jiu, în CULMEA FERICIRII!

Marian Ionescu este tată. În urmă cu câteva ore, liderul trupei Direcția 5 și-a strâns în brațe fiul nou-născut. Octavia Geamănu a născut prin cezariană, în această dimineață, într-o cunoscută clinică privată din Capitală.

Octavia Geamănu l-a făcut pe Marian Ionescu cel mai fericit bărbat, în această dimineață. Deși nșterea fiului lor, care va purta numele de Andrei, era programată pentru mâine, bebelușul și-a luat părinții prin suprindere și a venit pe lume cu o zi mai devreme. Știrista de la Antena 1 a intrat în travaliu mai devreme, motiv pentru care a fost condusă direct în sala de operații. Artistul nu s-a mișcat de lângă ușa sălii și, cu toate că a refuzat să asiste la operație, a fost primul care a luat băiețelul în brațe.

”Azi, sunt cel mai fericit om de pe planetă. L-am  văzut pe Andrei și l-am luat în brațe. E minunat!”, au fost primele cuvinte, pline de emoție, ale proaspătului tătic.

Nou-născutul este cel de-al doile fiu al lui Marian Ionescu. Primul, Carmin, are 29 de ani și este rodul unei relației cu Adriana Ionescu. Andrei și-a anunțat venirea la scurt timp după căsătoria cu Octavia Geamănu, eveniment ce a avut loc la începutul anului trecut, între două concerte, la Galați.

marian-si-octavia

Marian Ionescu este tată, botezul este stabilit

De pildă, nici nu se născuse Andrei și data și locul botezului fuseseră stabilite ținând cont de programul încărcat grupului Direcția 5, al cărei lider este Marian Ionescu. Știut un muzician discret, deloc amator de petreceri, botezul va avea loc fără mult fast, la un cunoscut hotel, iar numărul participanților se va rezuma la mai puțiun de 20 de persoane-membri ai faimiliilor celor doi, colegii din Direcția 5 și câțiva prieteni.

Sursa: http://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/exclusiv-marian-ionescu-este-tata-octavia-gemanu-nascut-un-baietel-de-nota-10-1662659

loading...
Loading...

Citește și

Atac armat în supermarket!

Atac armat într-un supermarket din sudul Franței. Mai multe persoane au fost luate ostatice. Incidentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *