luni , 20 noiembrie 2017 - 11:17

FOTO: Liderii PNL Gorj, alături de Ludovic Orban, la depunerea candidaturii la președinția PNL

Astăzi, 15 mai a.c., la ora 11.00, domnul Ludovic Orban și-a depus moțiunea de candidatură la președinția PNL, la sediul central din Aleea Modrogan nr. 1, împreună cu susținători ai moțiunii, primari, președinți de consilii județene, președinți de filiale.

După cum a și anunțat președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, organizația de la Gorj îl v-a susține pe Ludovic Orban la președinția PNL.Astăzi, Dan Vîlceanu a fost prezent împreună cu primarul municipiului Motru, Gigel Jianu și cu cel de la Câlnic, Dumitru Vulpe la sediul central din Modrogan, susținându-l pe Ludovic Orban.Înainte de depunerea oficială a moțiunii, intitulată ”Partidul Național Liberal Forța Dreptei”, liderii de la Gorj s-au întreținut cu Orban, chiar existând o apropiere vizibilă și o susținere reală din partea liderilor de la Gorj pentru Orban.

Sursa: ecopolitic.ro

Liderii PNL Gorj alături de Ludovic Orban la depunerea candidaturii la președinția PNL

loading...
Loading...

Citește și

AZI: CASĂ PRĂDUITĂ DE HOȚI. Polițiștii din Tg Jiu, chemați la fața locului

Astăzi, Pol. Mun. Tg. Jiu a fost sesizată de un bărbat din com. Ciuperceni, cu …

Un comentariu

  1. Bravo,asa da,ca doar Busoi,daca era de-al nostru,nu e bun,mai bine un betivan cu chitara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.