duminică , 20 august 2017 - 8:49

FOTO: MOARTE CUMPLITĂ pentru un PREOT! ACCIDENT TERIBIL!

Preot mort în accident, găsit după câteva ore de localnici. Mai mulţi oameni au trecut pe lângă maşină, dar nu l-au văzut

Sfârşit tragic pentru un preot din Arad. Bărbatul a murit după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod. Tragedia a fost descoperită abia după câteva ore.

Localnicii din Slatina de Criș și Neagra, sate aparţinătoare comunei Dezna, au rămas înmărmuriţi, miercuri dimineaţa, când au aflat că preotul Avram Matcău a murit într-un accident rutier. Părintele slujea de peste 20 de ani în cele două sate, fiind apreciat şi iubit în comunitate. De loc din comuna Bârsa, Avram Matcău s-a stabilit în Slatina de Criş după ce a fost numit preot paroh aici, imediat după absolvirea facultăţii. În vârstă de 47 de ani, era căsătorit şi avea o fetiţă de nouă ani, elevă la Şcoala Gimnazială din Dezna.

Potrivit aradon.ro, deşi s-a aflat de tragedie doar miercuri dimineaţa, se pare că accidentul s-ar fi petrecut marţi seara, în jurul orei 23.30. Mai mulţi localnici au trecut pe lângă maşina accidentată, au oprit, s-au uitat, dar nu au văzut pe nimeni în interiorul autovehiculului. Au presupus că şoferul a fost accidentat uşor şi a plecat de la locul accidentului.

Se pare că, în momentul impactului, preotul Avram Matcău a fost azvârlit de pe locul şoferului în drepta, între scaune, corpul său neputând fi văzut din cauza airbag-urilor care s-au declanşat în urma impactului, dar şi din cauza întunericului de la acea oră. „De-abia dimineaţă, când s-a luminat, oamenii care au plecat la serviciu au văzut că el, de fapt, era în maşină. Atunci au sunat imediat la 112, a venit poliţia, a constatat, şi medicina legală şi l-au luat” – a precizat, pentru Jurnal arădean/ Aradon, Ovidiu Mircea Neaga, primar al comunei Dezna.

http://jurnalmm.ro/moarte-cumplita-pentru-un-preot-a-fost-lasat-sa-moara-dupa-un-accident-teribil-foto/

loading...

Citește și

ANUNȚ pentru TINERELE din Târgu Jiu! Vezi cum te poți ANGAJA la Prima Tv. Ce JOB OFERĂ

Din 16 august te poți înscrie în cel mai tare casting, care îți dă ocazia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.