FOTO: MOARTE CUMPLITĂ pentru un PREOT! ACCIDENT TERIBIL!

Preot mort în accident, găsit după câteva ore de localnici. Mai mulţi oameni au trecut pe lângă maşină, dar nu l-au văzut

Sfârşit tragic pentru un preot din Arad. Bărbatul a murit după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod. Tragedia a fost descoperită abia după câteva ore.

Localnicii din Slatina de Criș și Neagra, sate aparţinătoare comunei Dezna, au rămas înmărmuriţi, miercuri dimineaţa, când au aflat că preotul Avram Matcău a murit într-un accident rutier. Părintele slujea de peste 20 de ani în cele două sate, fiind apreciat şi iubit în comunitate. De loc din comuna Bârsa, Avram Matcău s-a stabilit în Slatina de Criş după ce a fost numit preot paroh aici, imediat după absolvirea facultăţii. În vârstă de 47 de ani, era căsătorit şi avea o fetiţă de nouă ani, elevă la Şcoala Gimnazială din Dezna.

Potrivit aradon.ro, deşi s-a aflat de tragedie doar miercuri dimineaţa, se pare că accidentul s-ar fi petrecut marţi seara, în jurul orei 23.30. Mai mulţi localnici au trecut pe lângă maşina accidentată, au oprit, s-au uitat, dar nu au văzut pe nimeni în interiorul autovehiculului. Au presupus că şoferul a fost accidentat uşor şi a plecat de la locul accidentului.

Se pare că, în momentul impactului, preotul Avram Matcău a fost azvârlit de pe locul şoferului în drepta, între scaune, corpul său neputând fi văzut din cauza airbag-urilor care s-au declanşat în urma impactului, dar şi din cauza întunericului de la acea oră. „De-abia dimineaţă, când s-a luminat, oamenii care au plecat la serviciu au văzut că el, de fapt, era în maşină. Atunci au sunat imediat la 112, a venit poliţia, a constatat, şi medicina legală şi l-au luat” – a precizat, pentru Jurnal arădean/ Aradon, Ovidiu Mircea Neaga, primar al comunei Dezna.

MOARTE CUMPLITĂ pentru un PREOT. A fost LĂSAT să MOARĂ după un ACCIDENT TERIBIL !FOTO

loading...
Loading...

Citește și

Nou născut din Târgu Jiu preluat de elicopterul SMURD

În aceste momente un elicopter SMURD a aterizat de urgență la Târgu Jiu pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.