FOTO MORTAL! Intră să vezi imagini incendiare cu DOCTORIȚA HOT de la MORGĂ

beatrice-colaj-site-(1)_cmyk

Dacă s-ar face un top al celor mai frumoase studente de la medicină cu siguranță Beatrice Dănășel, din Târgu Jiu, ar ocupa un loc fruntaș. Focoasa brunetă este studentă în anul patru la Facultatea de Medicină „Victor Papilian” din Sibiu.

Beatrice a terminat studiile în cadrul Colegiului Național „Spiru Haret” din Târgu Jiu iar acum este studentă în anul patru, la Facultatea de Medicină din Sibiu. Frumoasa brunetă ar putea oricând cuceri catwalkul și, deși i-a surâs într-un timp această idee, consideră că meseria de model nu este una de viitor. „M-am gândit și la meseria de model, dar sunt de părere ca nu este ceva de viitor. De ce medicina? Păi, la mine în familie majoritatea lucrează în cadrul poliției. Eu am vrut ceva mai aparte, cred că este minunat să salvezi vieți, chiar dacă mi-ar fi plăcut să fac și academia de poliție. Acum sunt în anul patru și încă nu sunt hotărâtă în ce domeniu vreau să mă specializez, dar mi-ar plăcea sa fiu medic de familie sau medic legist. Însă nu știu dacă o sa am destul sânge rece pentru a ajunge acolo. În primul an am făcut practică pe cadavre ținute în formol, am rezistat, acum… să vedem”, ne-a povestit Beatrice.

Vrea să profeseze acasă, în Târgu Jiu!

Chiar dacă studiază în Sibiu, frumoasa Beatrice își dorește să termine rezidențiatul în Capitală, după care vrea să vină acasă. „Nu vreau să plec în afara țării. Aș vrea să urmez rezidențiatul în București, și după să vin să lucrez la Târgu Jiu”, ne-a mai spus Beatrice.

loading...
Loading...

Citește și

Își ADORĂ soția! I-a spus „Te IUBESC” în zeci de limbi străine!

În acest weekend, frumoasa interpretă de muzică populară, Olguța Berbec, și-a sărbătorit ziua de naștere. …

10 comentarii

  1. Are cu ce se mândrii orașul nostru.O fata cuminte și cu suflet mare.Bafta incontinuare Beatrice!

  2. Frumoasa Beatrice. Bravo ție! Ești un exemplu de urmat pt multe fete din ziua de azi.👍👍

  3. Ești tare!Și frumoasă și deșteaptă

  4. Frumoasă cariera și a ales. Mult noroc!

  5. Toate curvele apar in cacatul asta de ziar! Mare zdreanta si asta ,a fututo tot sacelu de la 12 ani . apoi s-a mutat la craiova .

  6. Ai stat tu la fundul ei de la vârsta de 12ani?Cu siguranță ești o frustrata care o invidiezi și care ți-ai dori sa fii ca ea😉

  7. Un exemplu pt multe fete

  8. Diana nu mai lasa comentarii sub alte identitati.Esti bagaboanta si o stim toti

  9. Ce mai face dori ii mai canti la microfon ?

  10. Toate panaramele :)) daca si asta e frumoasa inseamna ca nu mai vedeti bine :)) nici cu 1 kg de make up nu este, nu mai zic fara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *