FOTO: O focoasă BRUNETĂ din Târgu Jiu s-a LOGODIT! Vezi cu CINE!

Roxana Vancea şi-a surprins fanii, după ce a făcut publică o fotografie în care se vede pe degetul inelar de la mâna stângă o superbă bijuterie. În timp ce unii au înroşit butonul de like, alţii au anunţat că sunt trişti.

Toată vara fosta asistentă a emisiunii „‘Neatza cu Răzvan şi Dani” a încins minţile bărbaţilor cu fotografii care de care mai fierbinţi şi mai incitante în care apărea alături de iubita ei, Iulia. Dar de câteva săptămâni, Roxana Vancea i-a făcut pe o mulţime de oameni să se întrebe dacă nu cumva şi-a tras un iubit, după ce a postat pe o reţea de socializare două fotografii în care apare ba în braţele un bărbat, ba în timp ce-l ţine de mână.

roxanavanceasalogoditineldelogodnaspynewsunghiisalonseptembrie2016

Ei bine, după toate astea, vedeta a urcat pe o reţea de socializare o poză în care apare doar mâna sa stângă. Ea şi-a dat check-in la un salon de înfrumuseţare, semn că a trecut pe la manichiură, dar până să-i admire unghiile, mulţi au fost cu privirile aţintite pe inelul pe care-l avea pe degetul inelar. În timp ce unii i-au dat like sau ador, alţii au pus o faţă tristă. Fotografia nu a fost însoţită de nicio descriere, dar chiar şi aşa unii sunt de părere că Roxana Vancea s-ar fi logodit.

vdt-vancea-03-buna-1024x768

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: http://spynews.ro/monden/foto-roxana-vancea-sa-logodit-imagine-cu-bijuteria-primita-113506.html

loading...
Loading...

Citește și

Prins când conducea un autoturism cu un permis FALS! L-a luat din Germania!

La data de 16 martie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Negomir au surprins …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *