FOTO: POLIŢIST MORT în accident!

Un angajat al Secţiei 6 Rurale Paşcani a fost victima unui accident rutier şocant, petrecut marţi noaptea, la ieşirea din localitatea Ciohorăni, la limita dintre judeţele Iaşi şi Neamţ. Cadavrul bărbatului a fost găsit a doua zi de nişte muncitori.

Bărbatul conducea un autoturism Skoda Octavia, când a pierdut controlul volanului, a lovit un indicator, după care a ieşit în afara părţii carosabile, după nişte arbuşti de pe marginea drumului. În urma impactului, maşina a fost distrusă, iar şoferul a decedat, scrie newspascani.com.

accident11_43496900Şocant este faptul că teribilul accident a avut loc marți noaptea, însă şoferul a fost descoperit abia miercuri dimineață de către muncitorii de la Drumurile Europene, care aveau de executat nişte lucrări în zonă. Ei au observat indicatorul lovit şi s-au apropiat să vadă ce s-a întâmplat. Stupefiaţi, au văzut mașina lovită și șoferul înţepenit la volan.

La faţa locului au ajuns două echipaje de la Biroul Rutier de Poliţie Paşcani, două de la Serviciul de Ambulanţă şi unul de la Pompieri Descarcerare.

Din păcate, bărbatul era decedat, înţepenit la volan, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Se pare că şoferul era ajutorul şefului de Poliţie din Ciohorăni, avea în jur de 45 de ani, şi se afla în concediu. Era cunoscut cu probleme cardiace, şi urma un tratament medicamentos prescris de medici.

sursa.romaniatv.net

loading...
Loading...

Citește și

Preot MORT de BEAT cărat lângă sicriu la slujba de înmormântare! Foto!

Un preot beat  a ajuns celebru pe Internet! Asta pentru că imaginile cu el întins …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *