miercuri , 18 octombrie 2017 - 1:26

FOTO: Polițiști gorjeni, avansați în grad

În data de 15 septembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, a avut loc o şedinţă festivă prilejuită de avansarea în grad profesional a unor poliţişti.

Cu această ocazie au fost avansați în gradul profesional următor un număr de 15 ofiţeri şi 51 de agenţi de poliţie, care s-au remarcat în activitatea profesională printr-un înalt profesionalism în îndeplinirea misiunilor.

În cadrul activităților efectuate pentru menținerea ordinii și liniștii publice, polițiștii vor demonstra în continuare că Poliţia Română reprezintă un factor de stabilitate, securitate şi siguranţă civică, și că fiecare dintre ei, va dovedi încredere, eficienţă şi fermitate în aplicarea legii, astfel încât, atât românii cât și ceilalți cetățeni europeni, să se bucure de liniştea şi siguranţa firească de care au nevoie.

Cu acest prilej, conducerea I.P.J. Gorj îi felicită pe polițiștii avansați și le urează mult succes în activitățile desfășurate, pentru atingerea obiectivelor asumate.

big_dsc_4523

loading...
Loading...

Citește și

TRAGEDIE! FOTO: Biletul de ADIO lăsat de tânăra de 23 de ani care s-a sinucis! „TRĂIȚI-VĂ VIEȚILE!”

Tânăra de 23 de ani care a murit după ce a căzut de la balconul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.