FOTO: Poliţişti noi la IPJ Gorj

Începând de astăzi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj şi-a mărit echipa cu cei 12 agenţi de ordine şi siguranţă publică, recrutaţi din sursă externă.

Azi, 01 iulie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj s-au prezentat cei 12 tineri, care au promovat examenul organizat în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

Cei 12 agenţi de poliţie proaspăt angajaţi au parcurs toate etapele de selecţie (au fost declaraţi ,,apt” din punct de vedere medical, fizic şi psihic şi au promovat proba de evaluare a cunoştinţelor teoretice) şi urmează să participe la cursul de iniţiere în carieră.

Aceştia vor lucra ca agenţi de ordine şi siguranţă publică la posturile comunale de poliţie de pe raza judeţului Gorj.

Pentru început, aceștia se vor afla sub îndrumarea unor polițiști cu experiență care îi vor ajuta sa îşi completeze, aprofundeze şi consolideze deprinderile menite să asigure formarea lor ca poliţişti, iar după 6 luni vor susţine un examen de definitivare.

Noii colegi s-au bucurat de o primire călduroasă din partea conducerii inspectoratului, precum şi de sfaturile primite, fiindu-le ghidaţi primii paşi în noua carieră.

IPJ

loading...
Loading...

Citește și

Foto: Dispărută de la domiciliu!

La data de 17 iunie a.c., Secţiei 6 Poliţie Rurală Tg-Cărbuneşti a fost sesizată prin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.