FOTO ruşinos! O târgujiancă şi-a călărit soţul în mare

Maria Constantin, una dintre cele mai spectaculoase apariţii din showbiz-ul românesc, a reuşit să stârnească imaginaţia turiştilor, la malul mării, după ce a făcut „nebunii“ alături de soţul ei, Marcel Toader, în văzul tuturor.

Cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin s-a dezbrăcat în costum de baie, a ieşit pe plajă şi în clipa în care a decis să facă o baie în mare alături de Marcel Toader, blonda a fost pusă şi pe şotii.

Asta deoarece Maria Constantin a început, la propriu, să îşi călărească soţul, printre valurile mării. Urcată pe umerii fostului soţ al Gabrielei Cristea, Maria Constantin pare să se fi distrat atât de copios, încât au dat startul la „nebunii“ şi pentru prietenii cu care erau veniţi la Mamaia. Nimeni altcineva decât fosta colegă de la „Ferma Vedetelor“, Anda Ghiţă – care era la malul mării alături de fiul ei Mario şi soţia acestuia, Loredana – dar şi soţul acesteia. Aşadar, într-un timp relativ scurt, de când era urcată pe umerii lui Marcel Toader şi îl călărea pe acesta, Maria Constantin a reuşit să le facă şi pe Anda Ghiţă, dar şi pe nora acesteia, roşcata Loredana să se urce în cârca soţilor.

Sursa: Cancan.ro

maria-constantin-2

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: S-a pensionat plutonierul adjunct de la ISU Gorj!

Cu un imens bagaj de amintiri, cu prietenii de-o viaţă, cu multe realizări şi cu …

Un comentariu

  1. Alta panarama

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *