FOTO: SCENE LESBI cu o TÂRGUJIANCĂ! IMAGINI INTERZISE MINORILOR!

Roxana Vancea, care a recunoscut că este bisexuală, este protagonista unor scene de infarct la dus. Show lesbi cu o blondă în noul videoclip al lui Pepe – „Tortura”.

Roxana Vancea este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. Mulți bărbați râvnesc la ea, dar și femei.

scene1

Posesoarea unui trup făcut parcă pentru păcat, Roxana Vancea, care a recunoscut că este bisexuală, este protagonista unor scene lesbi de toată frumusețea.

Bomba sexy apare complet goală, alături de o blondă apetisantă, la duș, acolo unde tinerele dezlănțuite se sărută pasional, se ating și se mângâie sub duș, scenele fiind demne de filmele XXX. Cele două fete dau frâu liber pasiunii, totul petrecându-se sub privirile lui Pepe. Scene incendiare fac parte din noul vodeoclip al artistului – „Tortura”.

scene2

Roxana Vancea: “Imaginile vorbesc mai mult decât o mie de cuvinte”

“A fost o zi de filmare între prieteni. Cu siguranță acesta a fost și motivul pentru care nu a existat loc de inhibiții sau orice altceva în acest sens. Îi mulțumesc Roxanei și Iuliei (partenera Roxanei Vancea din scenele lesbi de la duș) pentru tot, lui Geo sș echipei lui pentru partea tehnică a lucrurilor” a spus Pepe.

SURSA: http://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/interzis-minorilor-roxana-vancea-scene-lesbi-explicite-cu-o-blonda-goale-sub-dus-1609737

loading...
Loading...

Citește și

Mesajul înfiorător scris de o tânără cu cuţitul între picioare, după ce a fost violată ani la rând!

O adolescentă de doar 15 ani a murit după ce a luat o supradoză de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *