FOTO şi VIDEO: Cele mai FRUMOASE eleve de la CNTV! Locul I, câştigat de fiica celei mai sexy PATROANE din Târgu Jiu. Cine sunt celelalte FIICE de AFACERIŞTI!

Vineri, 18 noiembrie, elevii Colegiului Naţional “Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu au ales câştigătoarea titlului de “Miss Boboc CNTV 2016”. Aspirantele titlului au avut de trecut mai multe probe iar tema balului a fost “ Temple of the eternal Gods” ( Templul Zeilor Antici). Câştigătoarea locului I, elevă în clasa a IX-a şi fotomodel de profesie, se numeşte Ştefania Popescu şi este fiica patroanei magazinului “Roka”, Diana Popescu. Locul II a fost câştigat de Ilinca Stăniloiu iar locul III, de Bianca Nebancia. Rochiile purtate de Ilinca şi Bianca au fost create chiar de unul dintre membrii juriului. “Da, aşa este am creat două dintre rochiile purtate de fete le ultima probă însă toate rochiile prezentate la ultima probă au fost superbe. Evenimentul a fost unul foarte frumos, au avut ca temă zeii antici, fiecare s-a contopit cu rolul lui. Toţi au fost frumoşi, greu de ales pentru că toţi au ştiut ce au de făcut şi a ieşit un spectacol superb”, ne-a spus Adriana Miştoc-unul dintre membrii juriului.


loading...
Loading...

Citește și

Valentin Sanfira, în VACANȚĂ în Grecia cu o PATROANĂ din Târgu Jiu!

De câteva zile, îndrăgitul interpret de muzică populară Valentin Sanfira își petrece concediul departe de …

3 comentarii

  1. Ce a pierdut nicu a luat p pe nicole care e o profitoare:)))ii toaca toti banii :)))

  2. Nicole e o parasuta :)))a …..pe la toti dar nu gratis :)))))

  3. Si ce mare doamna se crede Nicole acum… o țarancă profitoare care ar face orice pt un trai mai bun…pacat de Nicu, om de milioane!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.