FOTO: Șofer „jmecher” CĂUTAT în toată țara! Vezi ce a făcut în trafic!

Jurnalistul Oraan Mărculescu face apel pe Facebook pentru găsirea șoferului unui bolid care a circulat weekend-ul trecut cu girofarul pornit, depășind coloana de mașini pe linie continuă. S-a întâmplat de două ori, susține Mărculescu: o dată, în apropiere de Sinaia și apoi pe un tronson aflat în reparație, înainte de Târgu Mureș.

am-nevoie-de-ajutor-in-identificarea-jmekerului-cu-pasat-cu-girofar-apel-pe-facebook-pentru-gasirea-unui-sofer-care-a-sfidat-regulile-de-circulatie-foto-210724

”Am nevoie de ajutor în identificarea jmekerului cu pasat-cu-girofar B 67 WMP, care în weekendul ce tocmai s-a gătat m-a frapat/enervat de două ori: prima dată a depășit coloana (pe linie continuă, cu girofarul în acțiune și claxoane) pe V. Prahovei, după Sinaia; a doua oară a făcut același lucru înainte de Tg. Mureș, pe un tronson în reparație, cu semafor.

Sunt foarte curios ce demnitar era în misiune vinerea, de trebuia să ajungă de urgență nu știu unde în teritoriu. Aș depune și o plângere, dacă știe careva să mă îndrume (Attila Biro , can U help here?). Gabriel Mistodie , George Buhnici , Adrian Mihălțianu mă ajutați cu promovarea imaginii, pls? Poate-l punem pe băiatul ăsta jmeker la panoul rușinii (mi-e indiferent că e ponta sau cioloș, e cazul să nu mai rămânem indiferenți în fața abuzului, zic).

Tnx pt atenție (și tnx anticipat pt ajutor)”, a scris Oraan Mărculescu pe Facebook.

Sursa: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1159326837485437&set=a.161116900639774.41358.100002243952724&type=3

loading...
Loading...

Citește și

FOTO! Accident la Drăgoieni! Două mașini IMPLICATE!

Două mașini s-au ciocnit în această dimineață, pe raza localității Drăgoieni, în același loc în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *