luni , 23 octombrie 2017 - 12:52

FOTO Super – sexy! Ele au dat „STARTUL” la Rânca. Intră să le VEZI!

colaj

Două tinere sexy din Târgu Jiu au dat startul, în weekendul ce tocmai a trecut, uneia dintre cele mai spectaculoase etape din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop ce s-a desfășurat la Rânca.

Cupa Gorjului „Vino acasă la Brancuși”, etapa a IV -a a Campionatului Național de viteză în coastă, Dunlop 2016, s-a desfășurat în acest an cu peste 60 de echipaje. La eveniment au participat și două tinere din Târgu Jiu ce a au avut rolul de a deschide cursa și de a se fotografia alături de spectatori. „Fetele noastre se pregatesc pentru a da startul piloților care vor participa la „Cupa Gorjului” care se va desfășura la Rânca pe data de 9-10 iulie. Vă așteptam”, au scris organizatorii evenimentului pe contul personal de facebook. Cele două tinere îmbrăcate sumar au reușit să atragă privirile domnilor care abia au mai fost atenți la cursă. „A fost foarte frumos ne-am fotografiat cu toată lumea a fost o experiență plăcută. Sper să mai particip și anul viitor” ne-a spus Elly.

loading...
Loading...

Citește și

FIICA unui angajat de la Doină a PRIMIT o decapotabilă de câteva mii de EURO!

Cum a împlinit vârsta majoratului și și-a luat permisul, fiica saxofonistului de la Ansamblul Profesionist …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.