FOTO: Tatăl unei CAMPIOANE din Gorj A MURIT!

Tatăl atletei Adela Bălţoi, vicecampioană la nivel naţional, a ajuns în comă la Spitalul din Craiova după ce a căzut, în luna august, dintr-un copac. Potrivit unor surse medicale, bărbatul din comuna Berlești trebuia să toaleteze un copac de pe raza localității și a alunecat, căzând de la o înălțime destul de mare, erau informațiile de atunci.

atleta-4„In urma cu doua luni, tatal unei vicecampioane de la Gimnastica a suferit un accident in timp ce presta munca la ajutorul social, acesta fiind nesupravegheat. Luni a incetat din viata in spital, in Bucuresti. Nimeni nu are curaj sa sufle in fata primarului. Familia este amarata si nu poate face nimic. S -a dovedit ca accidentul a avut loc in timpul programului, de aceea primaria a luat amenda 5000 lei de la Ajpis Gorj”, ne-a relatat un localnic.

loading...
Loading...

Citește și

Atac armat în supermarket!

Atac armat într-un supermarket din sudul Franței. Mai multe persoane au fost luate ostatice. Incidentul …

Un comentariu

  1. Bai fratilor, jurnalistii lui peşte! voi nu vedeti ca este vorba de o vicecampioana la ATLETISM si nu la gimnastica…de unde naiba luati atatea informatii eronate; chiar nu puteti sa studiati putin informatiile primite si sa realizati un articol de calitate?
    Condoleante familiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *