FOTO: Tragedie la Schela! Fetița familiei Coiculescu a murit aseară. Părinții se rugau pentru o minune

„Noaptea trecuta a fost cea mai neagră și grea pentru părinții și apropiații Mariei….din păcate Maria noastră…îngeraș scump…a ales să meargă la Doamne Doamne…mulțumim din suflet încă o dată tuturor pentru ajutorul acordat… Odihneşte-te în pace copil frumos!Probabil Doamne Doamne nu are îngerași îndeajuns pentru a ne veghea și a avea grijă de noi…de aceea te-a luat atât de devreme la El!”, își arată regretul prietenii familiei îndurerate.

„Medici din cinci țări ale Europei s-au arătat interesați de Maria Coiculescu, o fetiţă în vârstă de un an şi şapte luni, din Târgu-Jiu, care a fost diagnosticată cu dermatomiozită, boală autoimună gravă. Din cauza unei boli, fetița nu poate respira singură, iar un aparat de ventilaţie costă 18.480 de euro.

Familia Coiculescu este din comuna Schela. Fetița celor doi tineri soți este grav bolnavă și nu poate respira singură din cauza unei boli autoimune. Acest caz a pus foarte mulți medici în dificultate, deoarece până în prezent nu s-a mai întâlnit la nici un copil, fiind un caz unic în Europa, fapt ce a determinat ca mai multe echipe de medici atât din România cât și din Franța, Germania, Belgia, Anglia să fie interesați de micuța Maria Coiculescu, scrie, pe blogul său, Sorin Torop, de la DGASPC Gorj. Problemele de sănătate ale micuței Maria au început în urmă cu mai bine de cinci luni. Văzând că fiica lor se simțea din ce în ce mai rău, părinții au dus-o la Timişoara, la o clinică, i-a fost făcut un RMN şi o electromiogramă, în urma rezultatelor fiind trimişi la București, la Spitalul nr. 9. Analizele au fost repetate şi trimise în Germania, Belgia şi Franţa. A urmat o biopsie a mușchiului de la picior şi acolo s-au observat anumite modificări. O echipă de medici din Franţa a pus diagnosticul de dermatomiozită (boală gravă și rară), fiind prescris şi un tratament. După două săptămâni de tratament cu Solumetrol, fetiţa a făcut pneumonie de aspiraţie (tot ceea ce nu putea înghiţi i se ducea în plămâni, inclusiv saliva) și a fost transferată la Spitalul „Marie Curie” din București. De atunci, părinții fetiței locuiesc în mașina în parcarea spitalului. Fetița nu poate fi adusă la Spitalul din Târgu-Jiu, pentru că aici nu există aparatura necesară”, este cazul prezentat de Gorj Domino în luna iunie, când medici din cinci țări s-au luptat pentru fetița din Gorj. Situația este cu atât mai dramatică cu cât părinții s-au sacrificat enorm, dormind chiar în fața spitalului din București, sperând la o minune care să le salveze fetița. Acest înger a murit azi-noapte.

maria-coiculescu-2_an

loading...
Loading...

Citește și

ACUM! PATRU victime în accidentul de la Câmpu Mare! O persoană este inconştientă şi o alta încarcerată!

ISU Gorj a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localitatii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.